Skip to main content
search

Στις  17.11.2021 830-1230πμ, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ιατρείου, εξειδικευμένο ιατρείο που θα αφορά μόνο την παθολογία των αρθρώσεων του ώμου και του γόνατος, με την συμμετοχή συνεργατών ορθοπαιδικών ιατρών και ακτινολόγων.

Θα επικεντρώνετε στη διάγνωση παθήσεων του ώμου και του γόνατος χρησιμοποιώντας σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους που διαθέτουμε στο ιατρείο ( Econed DX Digital xray, Sonoscape S22, vscan air ) και κυρίως υπερηχογράφημα μυοσκελετικού και πρωτοποριακές τεχνικές ( elastography for rotator cuff pathology ). Θα δοκιμαστεί το νεο ultraportable ultrasound, το  vscan air της GE, που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε διεγχειρητικά. Τέλος έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν ultrasound guided  εκχύσεις  prp.

To ιατρείο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του ΓΕΣΥ χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εαν επιθυμείτε διαγνωστική εξέταση στα πλαίσια του ιατρείου καλέστε μας στο 22353000 ή στείλτε email και στο info@dkorthosurgery.com

Υπερηχογράφημα ώμου στο οποίο απεικονίζετε ρήξη υπερακάνθιου τένοντα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Close Menu