Αγαπητέ Χρήστο,
Από την περιγραφή αντιλαμβάνομαι ότι είχατε πολύ σοβαρό τροχαίο με συντρηπτικά κατάγματα υψηλής ενεργείας, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά τον περιορισμό κίνησης αλλά 8 μήνες μετά είναι περιορισμένα, επίσης τα κατάγματα κνημιαίου πλατώ και κοτύλης είναι κατάγμα ενδοαρθρικά και αναμένεται να αναπτυχθεί μετατραυματική αρθρίτιδα, τέλος συνήθως υπάρχουν συνοδές κακώσεις μυών, συνδέσμων που συντείνουν στην δυσκαμψία.
Τα υλικά οστεοσύνθεσης για το κνημιαίο πλατώ πιθανότατα να δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα και συνήθως αφαιρούνται.
Το χειρουργείο αφαίρεσης ενδομυελικού ήλου δεν είναι δύσκολο, αλλά πιθανόν o ενδομελικός ήλος να δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα από τα υπόλοιπα υλικά.