Skip to main content
search

Στο ιατρείο έχουμε την δυνατότητα να διενεργούμε με την βοήθεια ψηφιακής ακτινογραφίας (digital radiology)  ενδοαρθρικές εγχύσεις (PRP, triamsinolone, τοπική αναισθησία) 

Χρησιμοποιώντας πολύ χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας και ψηφιακό σύστημα της Econet έχουμε τη δυνατότητα να κατευθύνουμε με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια την βελόνα. Επιπλέον ασφάλεια, σε υπέρβαρους ασθενείς, παρέχει η χρήση doppler υπερηχοτομογράφου υψηλής ανάλυσης για προσδιορισμό της θέσης των αγγείων και νεύρων και αποφυγή τρώσης αγγείων και νεύρων ή ενδοαγγειακής έγχυσης.


  • Λόγω της ενίσχυσης του σήματος ψηφιακά μπορούμε να πετύχουμε, εξαιρετικής ποιότητας εικόνας για καθοδήγηση της βελόνας με απόλυτη ακρίβεια.
  • H δόση της ακτινοβολίας είναι πολύ μικρή, αντίστοιχη με ακτινοβολία που δίνεται για ακτινογραφία στα δάκτυλα, σε συμβατικά συστήματα ακτινογραφίας
  • Η ποιότητα απεικόνισης είναι πολύ ανώτερη από συμβατικά συστήματα c-arm που χρησιμοποιούνται συνήθως στα χειρουργεία.
  • Μεγάλο πεδίο απεικόνισης, και σύστημα φωτισμού αποτρέπει τη λάθος  αρχική έκθεση όπως συχνά συμβαίνει στα συστήματα C-arm

Ηλικιωμένος ασθενής με προχωρημένη οστεοαρθρίτιδα ισχίου, πολλά παθολογικά προβλήματα. Διενεργήθηκε ενδοαρθρική έκχυση triamsinolone και τοπικού αναισθητικού, σημαντική βελτίωση συμπτωμάτων. Από το προσωπικό αρχείο Κυριάκου Δημητριάδη MD Msc. 

Ψηφιακό ακτινολογικό (DR) σύστημα ιατρείου Εconet


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Close Menu